Hermína Muchová

Americká hudební hvězda a autor Twilight ságy míří do Prahy!

16. 05. 2017 8:00:00
Blíží se jedinečná příležitost spatřit a osobně se setkat s americkou hudební hvězdou, autorem hitu ze slavné Twilight ságy, textařem a hudebníkem, který přijede dne 2.6. do našeho hlavního města.

Bobby Long, který 2.6. navštíví Prahu, je britský zpěvák a textař, který žije v New Yorku, v Americe je velkou hvězdou a v posledních letech slaví úspěch také v Evropě. V Německu vyprodává jeho vystoupení největší kluby a své obdivovatele si našel v minulosti již i v České republice v rámci svého vystoupení v Olomouci. Tentokrát jej bude hostit hlavní město Praha, kde proběhne jeho jediný koncert v České republice. Právě v těchto dnech vyráží Bobby Long na své evropské turné s názvem Renegade, jehož součástí bude právě i Praha.

Zpěvák ve svých třiceti letech vydal již 3 řadová alba, z nichž poslední vyšlo loňského roku a nese název Ode To Thinking. Největší úspěch a veliké množství fanoušků však získal svým autorstvím skladby Let Me Sign, která zazněla z úst Roberta Pattinsona v kasovním trháku Twilight sága. Bobbyho Longa a Hollywoodskou hvězdu Roberta Pattinsona spojuje nikoliv pouze tato píseň, nýbrž i přátelství v soukromém životě.

Bobby kráčí ve šlépějích svých idolů Leonarda Cohena a Boba Dylana, jeho virtuózní hra na kytaru, zároveň ovládání hudebního stylu country, folk i blues a poutavé vystoupení "staré duše" v těle mladého muže, dokazuje jeho hudební vyspělost. Pro posluchače je lehce rozpoznatelný svým typickým kuřáckým hlasem, při jehož poslechu vám bude běhat mráz po zádech a budete mít pocit, že před vámi stojí opravdová americká folková legenda.

Nejlépe se o jeho talentu a umění přesvědčíte sami, přijdete-li na jeho koncert do pražského Prostoru země. Dne 2.6. nebude Bobby Long jediný, koho zde naleznete, neboť se můžete těšit i na jeho předskokana britského zpěváka Sama Bradleyho. Dalším třetím mladým mužem, který se na pódiu představí, bude oblíbený český interpret Vlasta Horváth, a to se domnívám, je už v pořadí třetí důvod, proč na tuto akci vyrazit. Vstupenky jsou stále ještě v předprodeji!

Autor: Hermína Muchová | karma: 15.24 | přečteno: 1112 ×
Poslední články autora