S elánem na Elán

Pracujete také s elánem, tak jako zaměstnanci zámku Loučeň? Máte rádi oslavy, hudbu a jste zvědaví, co se za posledních deset let na zámku Loučeň událo? Pokud ano, je tento článek právě pro Vás. Přijďte na oslavu, přijede i Elán!

Zámek Loučeň se nachází přibližně 65 km severovýchodně od Prahy, nedaleko města Nymburk. Jedná se o romantickou barokní památku s původními interiéry, obklopenou anglickým parkem se souborem 12 labyrintů a bludišť, což každoročně láká k návštěvě mnoho návštěvníků.  Na své si zde přijdou děti i dospělí, neboť nabídka je vskutku bohatá, avšak letošní zámecká sezona je pro návštěvníky ještě o něco více pestřejší. Celá se totiž nese v duchu "The best of", což znamená, že se bude připomínat vše nejlepší, co zámek za deset let své působnosti nabídl a zažil. Jak zaměstnanci zámku uvádí, "náš kalendář akcí je naplněný tím, co považujeme za naše největší hity".

A že hity vzali doslova, značí i účast hudební skupiny v rámci oslav dne 6. července, která na zámek Loučeň jistě své největší hity přiveze až ze Slovenska. Ten, kdo v tento den na zámek zavítá, může strávit příjemný akustický podvečer a večer ve společnosti jedné z nejvýraznějších skupin Česka a Slovenska, legendárního Elánu. Jedná se nejen o speciální dárek k narozeninám, ale především o jeden z posledních open air koncertů této kapely, která předestřela, že letošní turné "Živých nás nedostanú", je jejich turné poslední.

Tato velkolepá show proběhne přesně v podvečer 10. výročí od otevření zámků a kromě skupiny Elán bude k vidění i doprovodný program, těšit se můžete například na skupinu Seventh Weapon.

Máte-li na skupinu Elán nějaký dotaz, zašlete mi jej na e-mail hermina.muchova@gmail.com a ty nejzajímavější dotazy a odpovědi zveřejním v rámci rozhovoru se skupinou.

Pokud dorazíte, nezapomeňte dámy na bílé tenisky, neboť jinak se na Elán nechodí...

Fanoušci, kteří zde chtějí uplatnit vstupenky ze zrušených koncertů "Živých nás nedostanú", musí kontaktovat pořadatelský tým koncertu předem, neboť bez předchozí domluvy nebudou pořadatelé schopni z důvodu jiného prostorového členění reagovat v den konání koncertu na požadavek na výměnu vstupenek!

Vstupenky je stále ještě možné zakoupit prostřednictvím formuláře na webových stránkách zámku Loučeň.

 

Autor: Hermína Muchová | úterý 4.7.2017 9:03 | karma článku: 12,84 | přečteno: 770x
  • Další články autora

Hermína Muchová

Zrození Kleopatry

25.1.2018 v 10:21 | Karma: 9,46

Hermína Muchová

Blázinec v Českém Brodě

16.1.2018 v 7:30 | Karma: 8,97

Hermína Muchová

Útěky za vlastní identitou

5.12.2017 v 7:30 | Karma: 11,89
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1034x
Kulturní reportáže, psychologie, fotografie

www.hermuch.cz

Prodej fotoobrazů, vlastních i Vašich fotografií

Píši o kultuře a všem, co má dle mého názoru smysl, píši o každém, kdo za to stojí. Fotím vše co mě zaujme, běžné věci i makrofotografie - život pronikající pod povrch a detailům, které běžným okem nevidíme.

Život je divadlo, tak zkus to tak brát, jedinečná divadelní show, kde každý musí svoji roli hrát. Většina se drží své dané role, té, která mu do vínku byla dána, žije tak, aby postava byla společností akceptována. Náhle však přijde scéna, která v plánu a scénáři nebyla, jak uzpůsobit svoji roli, aby úsměv a duševní zdraví drama přežila?

Terapeutičtí Teddy králíci Sandeis

FB: Lucka Hermína Muchová

hermina.muchova@gmail.com