Paddy Kelly přijede již zítra do ČR !

Idol 90. let, který letos oslaví 40. narozeniny, přijede již zítra do České republiky. Potkat a spatřit jej můžete v Sedmihorkách u Turnova, kde se uskuteční Happy Faces Festival, jehož bude právě Paddy hlavní hvězdou.

V minulosti koncertoval Paddy se svojí rodinou pod názvem The Kelly Family, má za sebou stovky koncertů, tisíce prodaných CD a sbírku ocenění, procestoval mnoho zemí a všude kam přijel, způsoboval jen svojí přítomností davové šílenství. Následoval jeho nečekaný odchod od skupiny, odpoutání se od všeho světského, změna života  a šest let pobytu v ústraní za zdmi kláštera.

Jednou z nejzásadnějších priorit jeho života se pro něj stala víra v Boha, ale zároveň i utvrzení v tom, že hudba má nezaměnitelné místo v jeho životě. Začal používat své „pravé jméno“, tedy Michael Patrick Kelly a vydal se na hudební sólovou dráhu rozhodnut jít stále kupředu a nevracet se ani o krok zpět. I když se letos koná velký comeback skupiny The Kelly Family, Michael Patrick jeho součástí nebude, a proto jej mohou fanoušci vídat už pouze v rámci jeho vlastních projektů a vystoupení.

Aktuálně probíhá především v německy mluvících zemích jeho letní turné, avšak vzhledem k velké fanouškovské základně v České Republice, nebudou ani čeští fanoušci o jeho aktuální projekt ochuzeni. Dne 16. června 2017 vyšlo jeho nové čtvrté sólové album s názvem iD, obsahující patnáct skladeb, které jistě právě v rámci tohoto turné představí.  

Na rozdíl od předposledního alba s názvem Ruah, které bylo čistě v duchovním pojetí, je iD směsí popu, rocku a folku, a tak si fanoušci jistě přijdou na své, naleznou v něm nejen nové texty, chytlavé melodie, ale jistě zavzpomínají i na časy, kdy byl ještě součástí The Kelly Family, jejichž písně se nesly v podobném stylu.

V rámci sólové dráhy byl již Patrick Michael v České republice v loňském roce v Praze, kde měl velký úspěch a do posledního místa vyprodáno. Jistě tomu nebude jinak ani v Sedmihorkách, kde se již zítra otevře v 16:30 h. areál Sedmihorského léta. Kromě Michaela Patricka & Band, kteří vystoupí ve 21 h. se můžete těšit i na další oblíbené interprety, a to v 18:00 Alžbětu Kolečkářovou, 19:00 Public Relations a ve 20:00 Vlastu Horvátha & Band. Akce je na stání, bude ukončena ve 23 h. a pokud ještě nemáte vstupenky, bude možné je zakoupit přímo na místě za cenu 1.250,-Kč.

Fanoušci výše zmíněných interpretů, ale i všichni, kteří si rádi užijete jistě milé a přátelské odpoledne s hudbou, vyjeďte zítra do Sedmihorek u Turnova, kde se v rámci hudební a divadelní akce Sedmihorské léto uskuteční Happy Faces Festival.

Již v následujících článcích se můžete těšit na reportáž a rozhovory právě z tohoto festivalu.

 

 

 

 

 

 

Autor: Hermína Muchová | pátek 18.8.2017 7:30 | karma článku: 12,67 | přečteno: 1015x