Hermína Muchová

Comeback století! The Kelly Family přijedou koncertovat do Prahy

21. 04. 2017 7:30:00
Slavná hudební skupina The Kelly Family nedávno oznámila svůj návrat na hudební podia. V rámci turné We Got Love - Live 2018 přijede 8.3.2018 koncertovat také do pražské O2 areny.

Slavná hudební skupina The Kelly Family nedávno oznámila svůj návrat na hudební podia. V rámci turné We Got Love - Live 2018 přijede 8.3.2018 koncertovat také do pražské O2 areny. Hudební formace, která v devadesátých letech doslova pobláznila miliony fanoušků po celém světě, zahraje zásadní hity své tvorby, mezi které patří skladby jako An Angel, Nanana, I Cant Help Myself, Santa Maria a další. V současnosti skupina vydala i nové studiové album. Vstupenky na německé koncerty byly vyprodány během 20 minut. Pro Českou Republiku jsou v prodeji v síti Ticketportal již od úterý 4.4.2017.

Hudební skupinu The Kelly Family lze považovat za fenomén devadesátých let, kdy písně této rodinné hudební formace doslova pobláznily miliony fanoušků po celém světě. Během své kariéry prodala skupina více než 20 milionů alb, získala několik ocenění i platinových či dokonce multiplatinových desek. Po téměř desetileté pauze vyráží skupina na celoevropské turné s názvem We Got Love - Live 2018. Koncertní šnůra naváže na nebývalý zájem o první koncert v německém Dortmuntu, jehož vstupenky zmizely za osmnáct minut z pultů předprodejů. Celkem se kapela zastaví ve dvaceti halách a městech v Evropě, včetně největší haly České republiky, pražské O2 areny. The Kelly Family v minulosti navštívili Prahu několikrát. Poslední tuzemský koncert odehráli v srpnu roku 1998 ve vyprodané sportovní hale v Holešovicích.

"V rámci návratu slavné skupiny The Kelly Family se nám podařilo zajistit také jejich koncert v Praze. Kapela přijede v silné sestavě a zahraje slavné písně, které ovlivnily miliony fanoušku po celém světě," řekla ke koncertu Lucie Nouzová z pořádající agentury JVS group.

Fanoušci The Kelly Family se mohou těšit na zásadní hity kapely, které pochází pro kapelu z přelomových alb Over The Hump, Almost Heaven, Growin Up nebo From Their Hearts. V živé paměti posluchačů v celé republice jsou tak stále populární písně An Angel, Nanana, I Cant Help Myself, Santa Maria, The Wolf, Baby Smile a mnoho dalších.

The Kelly Family dnes....

The Kelly Family v devadesátých letech, v období své největší slávy....

Autor: Hermína Muchová | karma: 20.92 | přečteno: 1122 ×
Poslední články autora