Hermína Muchová

Autor Twilight ságy Bobby Long přijede již zítra do Prahy!

1. 06. 2017 7:38:31
Již zítra bude jedinečná příležitost navštívit v Praze koncert britského zpěváka a textaře, který žije v New Yorku, je autorem světoznámé Twilight ságy a v Americe je velkou hvězdou.

Dne 2.6. navštíví Bobby Long Prahu v rámci svého evropského turné s názvem Renegade, a jelikož se jedná o jeho jediný koncert v České republice, nenechte si zítra ujít jedinečnou příležitost poslechnout si tohoto úspěšného hudebníka.

Bobby kráčí ve šlépějích svých idolů Leonarda Cohena a Boba Dylana, jeho virtuózní hra na kytaru, zároveň ovládání hudebního stylu country, folk i blues a poutavé vystoupení "staré duše" v těle mladého muže, dokazuje jeho hudební vyspělost. Pro posluchače je lehce rozpoznatelný svým typickým kuřáckým hlasem, při jehož poslechu vám bude běhat mráz po zádech a budete mít pocit, že před vámi stojí opravdová americká folková legenda.

Zpěvák ve svých třiceti letech vydal již 3 řadová alba, z nichž poslední vyšlo loňského roku a nese název Ode To Thinking. Největší úspěch a veliké množství fanoušků však získal svým autorstvím skladby Let Me Sign, která zazněla z úst Roberta Pattinsona v kasovním trháku Twilight sága. Bobbyho Longa a Hollywoodskou hvězdu Roberta Pattinsona spojuje nikoliv pouze tato píseň, nýbrž i přátelství v soukromém životě.

Nenechte si ujít šanci vidět Bobbyho Longa "live" a přijdťe zítra, tj. 2.6. do pražského Prostoru země, kde kromě Bobbyho vystoupí i jeho předskokan britský zpěvák Sam Bradley a oblíbený český interpret Vlasta Horváth.

Autor: Hermína Muchová | karma: 9.89 | přečteno: 687 ×
Poslední články autora