Hermína Muchová

Víkend bude patřit Mišíkovi a dobrému pivu

14. 09. 2017 7:30:00
Dobré pivo a pestrý výběr hudby, to je jistě pro mnohé příjemná kombinace pro strávení volného odpoledne. Přijďte v pátek a v sobotu do Nymburka a nechte se unést proudy zlatavého moku za doprovodu dobré muziky.

Nymburk: V sobotu 16. září se mohou všichni příznivci dobrého piva a dobré muziky těšit na 3. ročník PivoTest Nymburk, který se pořadatelé rozhodli letos uspořádat až po skončení hlavní festivalové sezony. „Letos jsme opět vsadili na malé a menší pivovary,“ říká k výběru piva hlavní pořadatel akce Jiří Jelínek. Kromě více než 20 druhů piva včetně místních Postřižin čeká na návštěvníky osm hudebních vystoupení, z nichž dvě si v soutěži vybrali sami fanoušci. Pořadatelé počítají i s programem pro děti, pamatováno na ně bude i při výběru občerstvení. A na jaké kapely se tedy můžete těšit? Rockovou regionální scénu budou reprezentovat loučenští Razz, z Lysé přijedou Qwil a Diesel. Punkovou scénu i letos zastoupí plzeňská Znouzectnost, po dvou letech si pak návštěvníci budou moci společně s pražskou kapelou KRANZ zazpívat písničky Jirky Schelingera nebo ty od v regionu velmi oblíbené rockové partičky Telegraf. Hvězdou letošního ročníku pak bude nestárnoucí Vltava. Festivalové brány se otevřou v pravé poledne, o začátek hudebního programu se pak ve 13 hodin postará mladá punková Drsná stěna.

V předvečer PivotTest, v pátek 15. září od 15 hodin, bude hřiště „starý“ Polaban patřit osobitému českému rockovému „poetovi“ Vladimíru Mišíkovi a legendárním ETC... Večer k Mišíkovu životnímu jubileu připravuje rádio Patriot Nymburk. Hudebními gratulanty budou Blanka Šrůmová, Jan Sahara Hedl a řada dalších.

Jednotlivé vstupenky na každou akci zvlášť je možné zakoupit v předprodeji za 250 Kč, dvoudenní pak v předprodeji stojí 450 Kč. V Nymburce si vstupenky můžete zakoupit v Turistickém a informačním centru a v Hudebním klubu Mlejn nebo v síti Ticketstream.

"Více informací naleznete na www.pivotest.cz, www.facebook.com/pivotest nebo www.radiopatriot.cz", uvádí za pořadatele PivoTest Jana Křížová.

Autor: Hermína Muchová | karma: 7.40 | přečteno: 282 ×
Poslední články autora