Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J72a21r34a 52R80a61n79k

9. 4. 2014 8:06

V Kanade maji ve velke casti domovu duchodcu zviratka, vetsinou jsou to kocky, znam jeden, kde maji maleho psa. Je skutecne dokazane, ze pritomnost a hlazeni zvireciho kozisku snizuje krevni tlak a uklidnuje.R^

0 0
možnosti
Foto

Domaci mazlicci psychoterapii urcite nenahradi, ale muzou hodne pomoct R^

1 0
možnosti
Foto

no nevim,ale podle me v hluboke depresi je to. o necem jinem.Jak se srovnat se sebevrazdou partnerky kdyz jste nebyli doma,ten pocit viny a bezmoci, toho se neda zbavit, desive sny, kruta rana, dny..tam. to bez antidepresiv nejde

0 0
možnosti

ANo, to nejde bez léků vydržet, ale věřte, že nejlepším lékařem je ... čas!

Ať je vám líp!R^

1 0
možnosti
Foto

Králíka máme doma už čtvrtého. Je s nimi sranda. Nevěřil jsem, jak dají ochočit. Ten čtvrtý je s nami bez problému celý den volně na zahradě a doslova si nás hlídá.

0 0
možnosti

Králík je moc fajn zvířátko. S partnerkou máme již druhého. Ačkoli jsme s ani jedním z nich neměli tak těsný vztah, ale stačí jen když se při skotačení otře o nohu nebo koukat na jeho skotačení umí zlepšit náladu. Na silvestra nám náš Šmudla dělal zábavný program místo televize - když sundaval ozdoby ze stromku a hrál s nimi fotbal :-)

0 0
možnosti
Foto

2x trittico-nějakej lexaurin a trochu valia-taky jsem happy;-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1034x
Kulturní reportáže, psychologie, fotografie

www.hermuch.cz

Prodej fotoobrazů, vlastních i Vašich fotografií

Píši o kultuře a všem, co má dle mého názoru smysl, píši o každém, kdo za to stojí. Fotím vše co mě zaujme, běžné věci i makrofotografie - život pronikající pod povrch a detailům, které běžným okem nevidíme.

Život je divadlo, tak zkus to tak brát, jedinečná divadelní show, kde každý musí svoji roli hrát. Většina se drží své dané role, té, která mu do vínku byla dána, žije tak, aby postava byla společností akceptována. Náhle však přijde scéna, která v plánu a scénáři nebyla, jak uzpůsobit svoji roli, aby úsměv a duševní zdraví drama přežila?

Terapeutičtí Teddy králíci Sandeis

FB: Lucka Hermína Muchová

hermina.muchova@gmail.com