Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jo na prostej lid musí bejt přísnost !

0 0
možnosti

Ten policejní orgán mi evokuje jeden starý vtip:

Mladý policajt je poprvé u těžké dopravní nehody a volá záchranku: "Těžká nehoda, řidič je na mraky - proražený hrudník, utržená pravá noha, varlata na předním skle ..." "A kde je orgán?" ptají se na dispečinku. "U telefonu..." :-):-)

0 0
možnosti

Kdyby věc řešili rozumně uvažující policisté, určitě by to skončilo domluvou - což umožňuje i zákon - zvlášť  v případě, pokud byla ta značka nová a nešlo o úmyslné porušení předpisů. Naneštěstí se mezi strážci zákona najde nemálo takových, kteří vidí smysl své práce ve výběru co nejvíce pokud a mají pocit, že uniforma jim dává právo chovat se povýšeně a arogantně, jako v tomto případě. Já jako řidič bych rozhodně pokutu nezaplatil a na jednání policistů bych si stěžoval.

3 0
možnosti

Tak by jste zaplati náklady správního řízení a pokutu navíc,přičemž podstatně vyšší, včetně bodové penalizace,po právu.

A pak by jste se bouchal do čela proč jste těm cajtům nedal ty 200...

No každému co jeho jest...

0 1
možnosti

Taky bych měl pár takových historek. Pokuta za parkování "na vegetaci" - jedním kolem na trávě protože v noci na sídlišti nebylo kde zaparkovat, než jsem to ráno stihnul přeparkovat, měl jsem za stěračem lístek, přitom auta parkující přímo v křižovatkách nevadila. Nebo jsem zajel do jednosměrky 10m v protisměru abych tam zaparkoval a nemusel to několik km objíždět; viditelnost na 100m, nevím komu tím pomohli a koho chránili. Překročení rychlosti o 15km/h na čtyřproudé silnici v noci kdy není žádný provoz...

4 0
možnosti

Vjiždět tam nemáte co,máte to objet.

Parkování na vegetaci většinou řeší městapo a bývá to zakázano obcí,nikoliv zákonem,ano to je něco co už lze považovat za buzeraci,ostatně městká policie bývá většinou motivována výběrem pokut,bo si dost často na sebe musí vydělat ....

0 1
možnosti

Jinak jak pozoruji mnozí diskutéři dle mínusů mají problém s dodržováním zákona,dovoluji si podotknout že ohrožování ostatních účastníků silničního provozu považuji az poměrně zásadní a ano i šaptně odstavené vozidlo,nejlépe právě na té zastávce nebo za zatáčkou či v křižovatce může způsobit dorpavní nehodu včetně tragických následků.A jelikož v dopravě by měl platit princip opatrnsoti je nutno tresatat.

Ostatně tam kde je stání či zastavení zakázáno TO NENÍ VĚTŠINOU SAMOÚČELNÉ a buzerační,protože zlá policie nechce dopřát lidem ranní kávu,noviny,rohlíky ALE SLOUŽÍ TO PRÁVĚ K VYŠŠÍ BEZPEČNOSTI,A JE ÚPLNĚ JEDNO KOLIK JE HODIN.................

0 1
možnosti

A87l98e18š 24R25y30s

26. 8. 2015 12:28

"Jinak jak pozoruji mnozí diskutéři dle mínusů mají problém s dodržováním zákona,"

Jste na velkém omylu......;-D

"Ostatně tam kde je stání či zastavení zakázáno TO NENÍ VĚTŠINOU SAMOÚČELNÉ a buzerační,protože zlá policie nechce dopřát lidem ranní kávu,noviny,rohlíky ALE SLOUŽÍ TO PRÁVĚ K VYŠŠÍ BEZPEČNOSTI,A JE ÚPLNĚ JEDNO KOLIK JE HODIN"

To nikdo nezpochybňuje, jde o jednání těch policistů.....

1 0
možnosti

Pan Matoušek asi sám pracuje u policie, jinak si lze obhajobu zcela nepřiměřeného postupu jeho kolegů těžko vysvětlit. A paní měla smůlu , že narazila zrovna na takové " hrdiny ", kteří šikanují slušné občany, ale před šíleným střelcem utečou...

4 0
možnosti
Foto

Též mě napadlo pánovo zaměstnání, ale každý jsme nějaký a snad mu komentář napomohl k úlevě a lepšímu dni....já osobně za "borečky na silnici" považuji především řidiče ideálně s nepřipoutanými dětmi na sedadlech řítící se bezhlavě kupředu, předjíždějíc přes plnou čáru bez blinkru a jiné těmto podobné....Pominu-li, že nedostanou pokutu, protože mají kliku, to, co mi vadí je ohrožování ostatních....

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor a přeji hezký den!:-)

2 0
možnosti

Popravdě nevím co jste tím chtěla dokázat,že nerespektujete zákon a  ještě máte tu drzost to vyložit jako chybu policistů?

Popravdě já osobně tyto borečky co si auto zastaví zcela neomaleně a proti předpisům na výstražná světla u (pekárny,trafiky,květinářství,cestovky...atd,atd a to nejlépe na,bezprostředně za, či před zastávkou MHD)

bytostně nesnáším a použití výstražných světel nikoho neopravňuje k stání a navíc je samozřejmě bez patřičného důvodu zakázané...

Místo vyskakování a argumentace ve stylu a vy zase mlátíte černochy jste měla kajícně sklopit hlavu,omluvit se  a přesunout své přibližovadlo jinam ,do oné pekárny pak dojít těch 100m pěšky,ono nikoho pár metrů pěšky nezabije a pokutu zaplatit bez blbých řečí.

Místo toho napíšete blog o vlastním přestupku....

2 5
možnosti

A48l58e63š 71R38y71s

26. 8. 2015 12:14

Milý pane Matoušku, Vy jste naprosto nepochopil smysl tohoto blogu. Možná jste šťastlivec, který se nikdy nestal "obětí" policejní buzerace, která bohužel, funguje všude na světě a je to jen a jen o lidech.

Popisovaný případ jasně svědčí o tuposti a aroganci dotyčných policistů, kteří v den, kdy stála na danném místě ZCELA NOVÁ dopravní značka, za rohem doslova číhali na kohokoli, kdo novou značku přehlédne.

Normální policista takovýto případ řeší domluvou, což je oficiální prostředek a holt ten, který si uniformou kompezuje malé přirození to řeší popsaným způsobem.....

4 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1034x
Kulturní reportáže, psychologie, fotografie

www.hermuch.cz

Prodej fotoobrazů, vlastních i Vašich fotografií

Píši o kultuře a všem, co má dle mého názoru smysl, píši o každém, kdo za to stojí. Fotím vše co mě zaujme, běžné věci i makrofotografie - život pronikající pod povrch a detailům, které běžným okem nevidíme.

Život je divadlo, tak zkus to tak brát, jedinečná divadelní show, kde každý musí svoji roli hrát. Většina se drží své dané role, té, která mu do vínku byla dána, žije tak, aby postava byla společností akceptována. Náhle však přijde scéna, která v plánu a scénáři nebyla, jak uzpůsobit svoji roli, aby úsměv a duševní zdraví drama přežila?

Terapeutičtí Teddy králíci Sandeis

FB: Lucka Hermína Muchová

hermina.muchova@gmail.com