Diskuse

Paddy Kelly oslaví čtyřicítku a vystoupí v Čechách!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mimochodem, už vystoupil loni. S kamarádkou jsme se shodly, že je hezčí než za naší puberty.;-)

0 0
možnosti

Děkuji moc za článek, Hermíno. Oživila jste mi jím moje vzpomínky na mládí, na první citová vzplanutí, na první lásky... Zasloužená karma pro Vás, jste šikovná, děkuji. R^

Mám k Vašemu blogu pouze malou "výtku". Píšete, že Paddyho "fanynky milovaly", že byl "miláčkem náctiletých dívek", ale co my, jeho "mužští" fanoušci? Nezapomněla jste na nás ve svém textu tak trochu?

Třeba já osobně mám stále schovaná všechna "Bravíčka" s Paddym z té doby a dokonce dodnes aktivně používám klíčenku s jeho podobiznou. R^

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za Váš příspěvek i správnou výtku a poznámku...tímto se moc omlouvám všem mužům, že jsem na ně trochu zapomněla a text směřovala spíše k ženskému pokolení:-) , máte naprostou pravdu, Paddy měl a má i mužské fanoušky...děkuji Vám, že jste na to upozornilR^, jinak jsem ráda, že jsem oživila Vaše vzpomínky na mládí:-)Ať se Vám daří!

1 0
možnosti

Je z něj sice hezkej chlap, ale už jen po přečtení jména Kelly mě jímá hrůza ;-)

0 0
možnosti
Foto

Což přesně svědčí o tom, že Kelly je určitým způsobem fenomén, neboť nenechá většinu lidí bez emocí (ať už kladných či záporných:-)), děkuji za reakci na článek....:-)

0 0
možnosti